marți, 23 februarie 2010

Sony Vayo !!!

Ne-a anuntat domnul profesor de infoarmatica, ca avem sansa sa castigam un laptom nou Sony Vayo, dar insa avem un lucru de facut adica sa facem un articol. Sa va povestesc mai multe lucruri despre ocazia asta unica de a castiga un laptop nou. Deci trebuie sa facem un articol in care sa ne exprimam parerea despre acest eveniment. Avem cateva reguli in acest concurs pe care nu este voie sa le incalcam. Aici o sa va enumar regulile acestui concurs:

- articolul trebuie sa contina minim 700 de caractere inclusiv spatiile.
- articolul va contine cel putin odata sintagma "ExtraGarantie de Retur de la eMAG" cu un link catre http://info.emag.ro/Extra_Garantia_de_Retur.
- limbajul v-a trebui sa fie unul decent.
-trebuie sa alegem un numar de la 1 la 999999 si sa il punem la finalul aticolului cu fraza "Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna Numarul meu norocos este.

Echipa eMag isi trateaza clientii foarte bine, fapt dovedit chiar de "ExtraGarantia de Retur de la eMag" care a facut o optiune in care clientul daca nu este multumit de un produs poate sa isi duca marfa inapoi adica sa il schimbe sau sa-l returneze primind banii inapoi.

Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este 102792


Niciun comentariu: